home Muzica, Videoclipuri VIDEOCLIP: Ștefan Bănică feat. Marius Moga – Ce e dragostea?

VIDEOCLIP: Ștefan Bănică feat. Marius Moga – Ce e dragostea?

Ștefan Bănică a lansat, astăzi, videoclipul celui mai recent single al său – Ce este dragostea? Piesa este o colaborare inedită cu Marius Moga.

Filmările au avut loc la Palatul Snagov, în regia binecunoscutului Iulian Moga. Clipul este unul de imagine, conceput într-o cheie dramatică, care pune în valoare versurile piesei, iar personajele rememoreaza momente ale unei relații apuse și regretul de a înțelege abia la final ce e dragostea cu adevarat. E ca atunci când ai pierdut momentul să te urci în trenul vietii,  pe care, poate, nu-l vei mai prinde niciodată.
Ce e dragostea?” este o piesă nou-nouță de pe cel de-al 14-lea album de autor din cariera mea. Atât piesa, cât și clipul sunt o colaborare Ștefan Bănica – Marius Moga,  o colaborare inedită, cu influențe R&B. Ideea ne-a venit dintr-o joacă, apoi am intrat în studio și ne-am pus pe treabă. E adevarat că suntem din două generații diferite, dar ne leagă pasiunea pentru muzică și asta e cel mai important, ” a declarat Ștefan Bănică.

 

Ștefan Bănică lansează mâine, 24 octombrie, la orele 18:30 în AFI Palace Cotroceni (zona patinoar) cel mai nou material discografic ”Altceva” – al 14-lea album de autor din cariera. Fanii artistului vor putea participa și la o super sesiune de autografe :)

 

 

Noi am participat la filmarile clipului și ne place mult ce-a ieșit :) Voi ce părere aveți?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *