home Muzica, New Single, Videoclipuri Smiley se întoarce ACASĂ

Smiley se întoarce ACASĂ

Smiley - Acasa, 21 noiembrieSe spune că Acasă e acolo unde ți-e inima, iar Smiley pare să confirme această veche zicală în cel mai recent videoclip al său realizat pentru piesa Acasă, care este și cea care dă numele noului său album.

Regizat de Iulian Moga si produs de Hahaha Video Production, videoclipul îl plasează pe Smiley în mijlocul lui nicăieri, trăgând hotărât un cărucior către o destinație numai de el știută. Artistul se oprește într-o pădure, în fața unei construcții neobișnuite, care în scurt timp capătă forma unei case.

Într-un moment de cumpănă, însă, își face apariția un magician, precum cei din povești. Pe măsură ce casa din pădure capătă contur, își mai fac apariția și alte personaje determinate și entuziaste. Prietenia de care dau dovadă cei implicați în ridicarea căsuței oferă promisiunea unui final de basm.

Atât videoclipul, cât și piesa vor stârni nenumarate zâmbete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper să vă reamintească să visati, să vă facă mai optimiști și mai încrezători în forțele proprii”, declară Smiley.

Întregul album Acasă este o dezlănțuire creativă pentru mine; 17 povești muzicale, care stârnesc trăiri nenumărate, de la bucurie pură, la senzația de libertate, până la nostalgie sau dor”, a adăugat Smiley.

Noul album al lui Smiley beneficiază de o lansare în etape. Astfel, în paralel cu lansarea videoclipului realizat pentru Acasă, Smiley anunță și lansarea oficială a albumului Acasă, care va avea loc pe 21 noiembrie, împreună cu Gazeta Sporturilor.

 

Piesa e foarte tare! PLAY!

 

Ce părere aveți? La ce v-ați gândit în timp ce ascultați piesa și rula videoclipul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *