home Muzica, New Single, Videoclipuri Cargo lansează ”A 5-a dimensiune”

Cargo lansează ”A 5-a dimensiune”

Legendara trupă Cargo lansează astăzi un nou videoclip – A 5-a dimensiune.

Cargo semnează muzica și versurile noii piese, care “vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta“, a spus Adi Barar, chitaristul trupei.

“În plus, în piesă este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune“, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo.

cargo2Videoclipul piesei A 5-a dimensiune a fost realizat împreuna cu Marius Danci “MM”. Filmările au avut loc în Timișoara și Arad, într-o pădure, pe șosea, pe munte și pe autostradă, cu participarea mai multor motocicliști, și s-au făcut în mai multe etape, pe o perioadă de aproape trei luni.

Este un clip foarte interesant, cu o mulțime de imagini inedite, și reprezintă trecerea din a patra dimensiune în cea de-a cincea. Ideea a pornit de la sfârșitul lumii, subiect intens mediatizat în presă. Periodic, apare o previziune cum că ar veni sfârșitul lumii, iar noi am redat în acest clip teama ce se instalează în randul populației la auzul acestor zvonuri“, a mai explicat Adi Barar.

Cargo inseamna Adi Barar – chitară, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape și Florin Barbu – bass.

 

Ce părere aveți despre acest videoclip? :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *