home Muzica, New Single, Videoclipuri Neylini – Te iubesc (new video)

Neylini – Te iubesc (new video)

neylini_0225Neylini a lansat astăzi un nou videoclip, pentru single-ul Te iubesc, o piesă romantică, în limba română, interpretată împreuna cu Muneer, un tânăr artist talentat, originar din Emiratele Arabe și concurent al emisiunii Vocea României.

Clipul a fost regizat de Florin Botea. “Este cel de-al treilea clip pe care l-am filmat cu Florin, după Muleina și Dayla. Am stat 15 ore pe platouri, dar m-am simțit mai relaxată ca la orice altă filmare sau ședință foto, echipa m-a făcut să mă relaxez și să mă distrez la maxim“, a spus Neylini.

Fanii artistei vor putea vedea în noul său clip atât scene de la o petrecere, pline de energie, dar și cadre mai senzuale, cu Neylini în piscină, înconjurată de petale de trandafiri roșii.

În plus, Neylini are în clip și o coregrafie specială, alături de dansatorii săi. “A fost foarte important pentru mine să arătam puțin din ce se întâmplă în concerte, ca energie, ca dinamică. Și, în materie de joacă, mi-a plăcut foarte mult și faptul că am schimbat trei peruci. Abia aștept să împart clipul acesta cu fanii mei și sper ca ei să simtă că a meritat așteptarea“, a mai explicat artista.

 

Ce părere aveți de colaborarea dintre Neylini și Muneer? Cum sună piesa?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *