home Muzica, New Artist, New Single Vescan și Alina Eremia – În dreapta ta (new single)

Vescan și Alina Eremia – În dreapta ta (new single)

 AlinaVescanVescan și Alina Eremia, o colaborare inedită care a dat viață unui single plin de atitudine și energie – În dreapta ta.

Cei doi artiști au fost extrem de încântați de această colaborare. “Propunerea de a lucra la acest single m-a bucurat de la început. Piesa mi-a plăcut încă de la prima ascultare și sunt încântată de rezultat, sper să le placă mult și fanilor noștri“, a spus Alina.

Mă bucur că piesa este o colaborare cu Alina Eremia, de când a intrat în studio am știut că ea este vocea perfectă pentru În dreapta ta. Talentată, serioasă și cu un zâmbet mare și cald, ne-am înțeles foarte bine toți și drept urmare se simte asta în energia piesei, totul e direct și clar. Ne propunem să punem pe gânduri pe toată lumea, dacă nu, măcar să se gândească fiecare dacă a fost în dreapta partenerului sau partenerei, dacă a fost ‘acolo’ când celălalt avea cea mai mare nevoie“, a spus Vescan.

Piesa In dreapta ta a fost produsă de Mahia Beldo, în studioul Scandalos Music.

Melodia reprezintă ”o scrisoare” adresată unei foste iubiri: “E ca o concluzie trasă după mult timp de la despărțire… Adevarul e că nu orice cuplu e veritabil. Mulți doar cred că se implică trup și suflet, când de fapt sunt total absenți din viața partenerului, chiar dacă fizic sunt prezenți. Pentru a rezista cu adevarat lângă cineva trebuie să ai nervi de fier, caracter de piatră și suflet de campion. Iubirea e doar garanția!”, a spus Vescan, reprezentantul noului val de tineri rapperi români.

Pentru Alina, acesta este al treilea single din cariera solo, după With or Without You și Tu ești vara mea, care s-a bucurat de un mare succes în vara acestui an.

 

Nouă ne place piesa! Voi ce părere aveți! 

EnJoY!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *