home Muzica, New Single, Videoclipuri NEW VIDEO: ONE – Till the end of time

NEW VIDEO: ONE – Till the end of time

one_0232Trupa One, formată din membrii La-La Band, Criss și Vlad, a lansat cel de-al doilea videoclip din cariera solo pentru piesa Till the end of time, produsă de Play and Win.

Filmările s-au desfășurat la studiourile MediaPro din Buftea, în regia lui Liviu Neagoe, și au durat aproximativ 20 de ore.

Cei doi artiști ne-au obișnuit cu scene pline de iubire înca de la primul lor videoclip (Un nou început). De această dată se poate observa cu ușurință maturizarea relației dintre ei, Criss și Vlad fiind protagoniștii unor scene spectaculoase, pline de energie, romantism și senzualitate. Unul dintre momentele “hot” ale clipului este acela în care Criss apare într-o cadă neagră, fabricată special pentru acest videoclip de Martplast, plină cu mere roșii, care plutesc în apă. Un alt moment special este cel în care Criss și Vlad sunt îmbrățișați, înconjurați de o “perdea” de becuri.

Ne-a plăcut foarte mult scenariul, a fost făcut special pentru noi și ne reprezintă. Ne veți vedea în ipostaze noi, neobișnuite, care sperăm să vă placa. Mesajul clipului este însa simplu: ne iubim, suntem îndrăgostiți, iar sentimentele noastre sunt atât de puternice, încat vor dura toata viața, till the end of time“, au spus Criss și Vlad.

 

 

Cum vi se pare videoclipul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *