home Muzica, New Single, Videoclipuri Voltaj – Ultima secundă (videoclip)

Voltaj – Ultima secundă (videoclip)

timthumbAtunci când toamna aduce ploi iar “sori ar fi niciunde”, trupa Voltaj lansează videoclipul single-ului Ultima secundă.

Videoclipul aduce în prim-plan cele două personaje ale scurt-metrajului “București, te iubesc!”, Kira Hagi și Rareș Andrici, doi dintre cei mai talentați actori ai noii generații, interpreții unei povești de dragoste pline de sensibilitate, o adevarată declarație de iubire.
Ne bucură foarte tare colaborarea cu echipa București, te iubesc!. Propunerea a sosit din partea lor și, inițial, se referea la piesă, doar că pe măsură ce proiectul a evoluat, am decis să colaborăm și pentru videoclip“, povestește Călin Goia.

Obișnuită încă din copilarie cu ambiția și performanța, Kira Hagi nu se lasă mai prejos și vrea să egaleze perfomanțele celebrului său tata. Câștigătoare a unei burse de merit în SUA, fermecătoarea domnișoară, s-a înscris la cursurile de actorie ale Universității din New York, studii pe care le va începe în scurt timp.

Rolul tânărului îndrăgostit este interpretat la înălțime de către Rareș Andrici, câștigător a nu mai puâin de două premii pentru cel mai bun actor într-un rol principal, în cadrul Galei Absolvenților 2013.

Filmările videoclipului s-au desfășurat în București, în ceainarina Camera din față, un loc magic al celor mai frumoase povești de dragoste.

Piesa Ultima secundă, inclusă pe cel mai recent album al formației, Dă vina pe Voltaj, a fost interpretată pentru prima dată în toamna anului trecut, alături de aproape cinci mii de spectatori, în cadrul concertului Dă vina pe Voltaj desfășurat la Sala Palatului.

 

Cum comentați clipul?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *