home Muzica Daniel Max Dragomir a filmat primul clip din carieră

Daniel Max Dragomir a filmat primul clip din carieră

IMG_2644Daniel Max Dragomir, fost concurent la Vocea României, revine cu un nou single, Niciodată nu e de ajuns, compus chiar de el, împreună cu colegii săi, din trupa Smashed Mosquito.

Noua piesă beneficiază și de un videoclip plin de culoare, primul din cariera artistului, care a fost filmat duminică, regizori fiind Vlad Roșca și Larry Maronese.

Filmările au durat aproape 24 de ore și au avut loc într-un cadru de poveste, la o grădiniță din Băneasa, unde Daniel Max Dragomir a fost înconjurat de o mulțime de jucării! Mai mult decât atât, în clip apar un robot și o fetiță care la numai 8 ani este deja o artistă cu potențial: face balet și street dance!

IMG_2832“Am ales ca loc de filmare o grădiniță, tocmai pentru că am pornit de la ideea că fetele sunt greu de mulțumit încă de mici, iar ca bărbat, ca să reușești acest lucru, trebuie să fii robot. Astfel, Erica, fetița din clip, este nemulțumită de ce fac eu, însă e foarte fericită când se joacă cu robotul“, a spus Max.

Daniel Max Dragomir a participat în primul sezon al emisiunii Vocea României și a fost unul din adversarii de temut în ringul visurilor de la Dansez pentru tine, în cadrul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii.

IMG_2823

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *