Despre

Hay! este un proiect iniţiat de tineri pentru tineri. A fost dorit de prin noiembrie 2010, dar s-a născut două luni mai târziu, pe 15 ianuarie 2011. A apărut din dorinţa unor tineri sătui de mizeria din presa românească de a arăta că se poate şi fără multă experienţă şi fără mulţi bani. Exact, fără bani, pentru că tot ceea ce vedeţi şi citiţi a fost realizat cu o minimă investiţie (pentru domeniu şi găzduire). Noi nu luăm bani şi nici nu dăm bani.

 

De ce „Hay!”?

Pentru că suntem mereu pe fugă. „Hai aici, hai acolo!” sau „Hai să facem, hai să dregem!” sunt cele mai folosite propoziţii la noi. Pentru că ne place limba engleză şi suntem conştienţi că ne englezim mai tare pe zi ce trece, am vrut să fie „Hay!”.

 

Cum s-a format echipa?

În facultate. Eram tineri şi aveam vise şi planuri măreţe care se potriveau unele cu altele. Acum suntem la fel, doar că puţin mai experimentaţi. Poate e un clişeu, dar marele nostru vis este să scriem mai bine şi mai frumos decât alţii. Nu vrem faimă, nici bani şi nici apreciere. Planurile nu prea ne plac, suntem spontani şi cu multe idei.

 

Cine suntem?

Oameni de comunicare. Studenţi la o facultate de comunicare. Oameni pasionaţi şi dedicaţi. Tineri cu speranţă şi încredere. Tineri cu potenţial de jurnalişti.

Să-i lăsăm pe actualii membri să se prezinte…

Simona Vîjan

Aș vrea să spun că mi-a plăcut dintotdeauna să scriu, dar din păcate nu a fost asa. Am iubit matematica, până într-un anumit punct :)) Din primul an de liceu am decoperit că scrisul mă ajută să-mi exprim mai ușor ideile. Așa am ajuns la Facultatea de Jurnalism. Nu îmi place să execut ordine și de aici ideea de a înființa Hay Magazine. Îmi place să mă implic, pun suflet în ceea ce fac, iar dacă nu îmi place..se vede. Dacă nu faci cu pasiune ceea ce faci, mai bine renunți. Acum fac doar ceea ce-mi place :) scriu și lucrez cu oameni veseli, creativi, spontani…

Mădălina Proboteanu

Studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea jurnalism, o susținătoare a presei de calitate și bun-simț, breaslă din care îmi doresc să fac parte!:)

Mihaela Uretu

Să vorbesc despre mine sună bine da’ nu prea :)) Întotdeauna mi-a plăcut să fiu rezervată în ceea ce mă priveşte şi să îi las pe cei din jurul meu să mă descopere aşa cum sunt, tocmai de aceea nu mă voi abate nici  acum prea mult de la regulă 😀

Iubesc locul unde m-am născut (“cel mai frumos oraş din Romania” ;;) -Braşov), îmi iubesc familia, prietenii (adevăraţi), am o slăbiciune pentru fluturi şi îmi place să fiu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul meu.

Mai mult, ador atunci când sunt întrebată despre anumite evenimente sau persoane cunoscute, motiv pentru care prezenţa mea aici nu este una întâmplătoare :P. O sa încerc să vă ţin la curent cu noutăţile în materie de muzică, filme, vedete…

Cătălina Ursu

Creativă, încăpățânată până peste măsură.
Ambițioasă și mereu cu poftă de viață.
Nemulțumită? Întotdeauna…

Dacă vrei să afli întreaga echipă, dă un click aici.

 

Cum ne găseşti?

Mereu online. Dacă vrei să ne transmiţi gândurile bune (sau rele), dacă ai nelămuriri sau vrei să reclami ceva, întră în pagina de contact şi vei găsi acolo adresele noastre de e-mail, precum şi numerele de telefon la care putem fi găsiţi.

 

Hay! nu este un simplu site sau blog, ci un întreg concept. Acum am fi curiosi să știm cine sunt cititorii noștri. Așadar, voi cine sunteți?